Perintfalvi Rita teológus, női és emberi jogi gondolkodó blogja

Tükör által

Tükör által

A BŰNBEESÉS MERÉSZ ÚJRAÉRTELMEZÉSE VELEM - Beszélgetés Wm. Paul Young Éva c. kötetéről

Olvasás Éjszakája: Október 8. szombat este 21.00-21.30 órakor

2016. október 07. - Rita Perintfalvi

No, ezt a spirituális regényt Éváról és a bűnbeesésről nem én írtam, de a témához jó beszélgetőpartner leszek, hiszen engem is régóta foglalkoztat, hogy miért is mindenért Éva a felelős? Hol is volt Ádám eközben? És ennek az egyetlen kis biblia történetnek olyan hatástörténete van, ami mintha soha nem akarna véget érni, és bizony a nőkre nagyon negatív hatással van mind a mai napig!

A szerző, Wm. Paul Young (bestseller író) viszont úgy véli, a 21. század a nő százada, amelyben újra kell értelmezni a nő szerepét. Szerinte a szerelem és a női nem kulcsfontosságú a teremtésben, és sokakat megdöbbentő felfedezést tár elénk: kutatásai alapján megkérdőjelezhető, hogy Éva hibáztatható-e, valóban bűnös-e a bűnbeesésben…

Aki szeret jókat olvasni és izgalmasakat beszélgetni, jöjjön, várjuk szeretettel!

olvejsz_2016_plakat_alexandra_bp-sz_b2_01-1-m.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://tukoraltal.blog.hu/api/trackback/id/tr9011778327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása