Perintfalvi Rita teológus, női és emberi jogi gondolkodó blogja

Tükör által

Tükör által

Jézus és nők, nők és Biblia, Mária és mítosza, megannyi tabu és tabudöntés

Szemléletváltó, eredeti, talán sokak szerint eretnek gondolat

2017. december 28. - Rita Perintfalvi

Seres Tamás karácsonyi órájának vendége voltam a Rádió Bézsben, 2017. december 24-én! Nagyon izgalmas témákat boncolgattunk: Jézus és nők, nők és a Biblia, Mária és mítosza, megannyi tabu és tabudöntés, szemléletváltó, eredeti , talán sokak szerint eretnek gondolat... Tamás nem riadt vissza a jó provokatív kérdésektől sem!

A Na! ünnepi , karácsonyi különszámának vendége: Dr. Perintfalvi Rita professzor asszony, a Magyarországi Teológusnők Ökumenikus Egyesületének elnöke!

ra_dio_be_zs.png

Rita katolikus teológus, hittanár, kulturális manager, szociális manager és mentálhigiénés szakember.

Főbb kutatási területei:feminista és felszabadítás-teológiai bibliaértelmezés.zsoltároskönyvexegézis, szinkrón-intertextuális szövegelemzés,

A beszélgetés itt meghallgatható, ajánlom szeretettel, nemcsak karácsonyra!

http://www.radiobezs.hu/radiobezs/radiobezs.archivplayer.page?szam=http%3A%2F%2Fwww.radiobezs.hu%2Fradiobezs_files%2FArch%C3%ADvum%2F2017%2F1224_1900.mp3

Hálás köszönet a meghívásért Seres Tamásnak! Tőle vettem át a beszélgetés promó szövegét is, mert annyira megtetszett. :-)

 

ritaszines.jpg

Dr. Perintfalvi Rita

 

seres_tama_s.jpg

Seres Tamás, Rádió Bézs

A bejegyzés trackback címe:

https://tukoraltal.blog.hu/api/trackback/id/tr5913530097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása