Perintfalvi Rita teológus, női és emberi jogi gondolkodó blogja

Tükör által

Tükör által

Biblia Politika Misztika 34. rész - Kiűzhető-e " a melegség démona?"

2018. szeptember 07. - Rita Perintfalvi

KIŰZHETŐ-E A "MELEGSÉG DÉMONA"? Tényleg vannak olyan keresztény közössségek, ahol ördögöt űznek a melegekből a 21. században? Van az alkoholizmusnak és a drogfogyásztásnak is démona? Mit tehet egy teológus-lelkész, ha ráébred, hogy ő a saját neméhez vonzódik? Tényleg választania kell Isten és a szerelem között? És mi lesz a következménye annak, ha bátran elöljárói elé áll és őszinte vallomást tesz? Mányai Márton lelkész-íróval beszélgettünk, aki a Coming out c. megrázó és egyben szépséges könyvében saját sorsáról mesél, hogy bátorítson másokat is, akik hasonló helyzetbe kerülnek ill. hogy elgondolkodtasson mindannyiunkat.

Ha érdekel a témánk, nézd meg a Biblia-Politika-Misztika legfrisebb adását! Műsorvezetők: Soós Eszter Petronella politológus és dr. Perintfalvi Rita teológus.

Hálás köszönet a HETI tévének, hogy adásunk létrejöhetett!

A bejegyzés trackback címe:

https://tukoraltal.blog.hu/api/trackback/id/tr8514227199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása