Perintfalvi Rita teológus, női és emberi jogi gondolkodó blogja

Tükör által

Tükör által

A TÜKÖR ÁLTAL ESTÉK sorozat első kerekasztal-beszélgetése

Túlélik-e az egyházak a XXI. századot "új reformáció" nélkül?

2016. december 28. - Rita Perintfalvi

ÉÉS ITT A VÁRVA VÁRT VIDEÓ A TÚLÉLIK-E AZ EGYHÁZAK A XXI. SZÁZADOT  "ÚJ REFORMÁCIÓ" NÉLKÜL?  C. BESZÉLGETÉSRŐL!!! 

A TÜKÖR ÁLTAL ESTÉK ELSŐ KEREKASZTALÁRÓL KÉSZÜLT EGY SZUPER JÓ KIS BESZÁMOLÓ! A PAX tévé jóvoltából, amit hálás szívvel köszönünk! Ez összefoglalja azokat az alapvető ötleteket, javaslatokat, amiket mi tennénk, hogy egyházaink ténylegesen túléljék ezt a századot, persze, ha ez cél egyáltalán.

"December elsején, a Róth Miksa Emlékházban indult el a TÜKÖR ÁLTAL ESTÉK új közéleti-teológiai-spirituális sorozat, melyet Dr. Rita Perintfalvi, katolikus teológus, blogger, publicista, női- és emberi jogi gondolkodó indított útjára. Mint mondta, olyan világról álmodik, melyben adott a lehetőség az egységben gondolkodásra."

Hálás köszönet beszélgetőpartnereimnek: Balogh Évának, Bartha Istvánnak és Deák Dánielnek a remek estéért és a közös ökumenikus gondolkodás lehetőségéért! Mindenképpen folytassuk!

Nagyon szépen köszönjük a híradást a PAX tévé Hírharminc c. műsorának, Jelinek Nórának és Lovas Krisztának!

És köszönjük szépen a Róth Miksa Emlékháznak, hogy befogadta a programunkat!

A bejegyzés trackback címe:

https://tukoraltal.blog.hu/api/trackback/id/tr5512077447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása