Perintfalvi Rita teológus, női és emberi jogi gondolkodó blogja

Tükör által

Tükör által

Biblia Politika Misztika 20. rész - Várszegi Asztrik leköszönése

2017. december 04. - Rita Perintfalvi

Várszegi Asztrik főapát leköszönése kapcsán beszélgettünk a bencés hagyományról, Pannonhalma különleges spirituális és intellektuális aurájáról, és persze elsősorban Asztrik atya szellemi hagyatékáról, amit 27 évnyi főapáti tevékenység után maga után hagy. Nemcsak az egyházi, de a magyar társadalmi életre is inspiráló mindaz, amit Aszrtik atya mond. Mit gondol a politikáról, az egyház  társadalmi szerepéről, a demokráciáról, az ökumenéről, a nők szerepéről az egyházban és a társadalomban? Mit gondol Ferenc pápáról és a magyar egyház jövőjéről?

Ha felkeltettük érdeklődését tartson velünk és nézze meg a Biblia Politika Misztika c. műsor legújabb adását! Köszönet Soós Eszter Petronellának és a Heti Tévének, hogy műsorunk ismét létrejöhetett!

A bejegyzés trackback címe:

https://tukoraltal.blog.hu/api/trackback/id/tr9113425059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása